Universele ontvanger met 4 kanalen, ook voor Accessoires!

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 34009767

Beschikbaarheid: Op voorraad

€113,49
Inclusief 21% BTW en gratis verzending
Beschikbare opties:
Samenstelling:

Omschrijving

Deze universele ontvanger is te gebruiken in combinatie met de Why Evo universele afstandsbedieningen. U kunt de zenders inleren op deze ontvanger, waarna u 4 verschillende relais kunt schakelen.

De universele ontvanger zorgt voor een uitzonderlijke veelzijdigheid in nieuwe installaties en reeds bestaande installaties. De flexibiliteit zit hem met name in het kunnen inleren van verschillende type handzenders van verschillende merken, verschillende frequenties en verschillende type coderingen in één unieke ontvanger. Dus met deze universele ontvanger kunt u in de meeste gevallen verschillende zend / ontvangsystemen samenvoegen of defecte / slecht werkende ontvangers vervangen zonder de bestaande afstandsbedieningen te moeten vervangen. Hierdoor kunt u betere service bieden aan uw klant en ervaren de gebruikers meer gemak. Daarnaast is deze universele ontvanger uiteraard ook te gebruiken in combinatie met de Why Evo universele afstandsbedieningen.

Let op: dit betreft een ontvanger en u dient hier dus wel enige aansluitkennis voor te hebben. Natuurlijk wordt de handleiding meegeleverd, maar dit artikel is niet zo eenvoudig in gebruik te nemen als de Why Evo universele handzender.

Specificaties

Afmetingen (l x b x h) 105 x 70 x 30 mm
Frequentie 433,92 en 868,35 MHz
Aantal gebruikers 400
Relais outputs 4
Voeding 12-24V AC/DC

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar België (BE)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €49,99 Orderbedrag boven €49,99
Brievenbuspakje untrackedGéén verzendkosten!Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€3,99 €3,99
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€4,19 €4,19

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie

GRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen