Klanten geven ons een 9.1/10!

Why Evo vervangende handzender (afstandsbediening) volledig donker, ook voor Adyx Bravo!

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 34009743

Beschikbaarheid: Vervangen door nieuw model

Dit product is vervangen door:
Why Evo 2nd generation vervangende handzender (universele afstandsbediening), Licorice Black

Omschrijving

Dit product is vervangen door: Why Evo 2nd generation vervangende handzender (universele afstandsbediening), Licorice Black.

Heeft u een prachtig geautomatiseerd garagedeursysteem of een automatisch hek of poort? Dan zou het zomaar kunnen dat u te maken heeft met handzenders die kapot gaan of verslijten.

De nieuwe Why Evo universele handzender is de oplossing! Deze kleine maar stijlvolle zender vervangt moeiteloos een heleboel handzenders die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. En dat ook nog eens voor een heel mooi prijsje!

De WHY EVO universele handzender kan heel veel merken handzenders probleemloos inleren. Elk van de 4 knoppen kan afzonderlijk worden geprogrammeerd voor de verschillende merken. Voor zowel vaste als rollingcodes en 433 mHz en 868 mHz.

Dus gemakkelijk uw bestaande handzender vervangen met de Why Evo Universele Handzender! De getoonde prijs is inclusief BTW en met gratis verzending! Dat is gegarandeerd de laagste prijs binnen de Benelux!

De Why Evo is onder andere geschikt voor ADYX, ALLMATIC, APERTO, APRIMATIC, BALLAN, BENNINCÀ, BFT, CARDIN, DEA, DITEC, FAAC, FADINI, GENIUS, GIBIDI, KEY, KING GATES, LABEL, MHOUSE, MOOVO, NICE, NOVOFERM, O&O, PROEM, PUJOL, RIB, SEAV, SICE, SMINOR, SOMFY, SOMMER, TAU, TELCOMA, VDS en V2.

Staat uw merk handzender hier niet tussen? De Why Evo kan zeer waarschijnlijk wel uw handzender kopiëren. Werkt het toch niet? Dan krijgt u gewoon uw geld terug!

LET OP: wanneer u een vervangende handzender wilt gebruiken dient u minimaal in bezit te zijn van 1 nog werkende originele handzender. De vervangende handzender kan niet direct op de ontvanger ingeleerd worden, maar wordt gekopieerd vanaf een originele handzender.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar België (BE)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €49,99 Orderbedrag boven €49,99
BrievenbuspakjeGéén verzendkosten!Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€3,99 €3,99
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€4,19 €4,19

Totaalscore uit 9 recensie(s):

4.4



Meest recente recensie(s):
Beoordeling door , geschreven op 30/12/2016
Goede ervaring
5


5 van 5 sterren

Beoordeling door , geschreven op 16/10/2016
Goed advies en snelle bezorging
4


4 van 5 sterren

Beoordeling door , geschreven op 06/10/2016
snelle levering
4


4 van 5 sterren

Beoordeling door , geschreven op 10/10/2017
Snelle service. Duidelijke handleiding Goed prijs
5


5 van 5 sterren



GRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen