Wat is een universele handzender?

De Why Evo, een universele handzender, is een afstandsbediening die de code van uw huidige handzender voor poort of garagedeur kan kopiëren en vanaf dat moment functioneert zoals de originele zender.

Er zijn meerdere kopieerzenders in de omloop die pretenderen uw zender moeiteloos te kunnen vervangen. Deze zenders kunnen vaak alleen zenders vervangen die een vaste code uitzenden. De nieuwere afstandsbedieningen voor poorten en garagedeuren beschikken echter vaak over een rolling code. Dit betekent dat de toegangscode die u door de lucht naar de ontvanger zendt iedere keer verandert wanneer u op het knopje van de zender drukt. Deze code is vastgelegd in een bepaald algoritme. Het unieke van de Why Evo is dat hij ontzettend veel van deze algoritmes kan inleren en dus wél moeiteloos uw huidige zender kan vervangen.

Staat uw originele zender echter niet in het menu? U kunt altijd bij ons navraag doen of het mogelijk is om uw zender te kopiëren. Stuur hiervoor een mailtje naar info@vervangende-handzender.nl of .be. Het helpt hierbij als u direct een duidelijke foto van de voor- en achterkant meestuurt.
9
9 / 10 | 95 beoordelingen

Everything went fine

Levente Szabo, 04/10/2023

GRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen