Universele afstandsbediening voor garagedeur of toegangspoort

Universele afstandsbediening voor garagedeur of toegangspoort

Nieuwe afstandsbediening kopen?

Bent u op zoek naar een universele afstandsbediening voor uw garagedeur, automatisch hek of toegangspoort? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij leveren namelijk vervangende afstandsbedieningen die het signaal van uw huidige originele afstandsbediening kunnen kopiëren, waarna de vervangende afstandsbediening functioneert als een originele afstandsbediening.

Zo'n afstandsbediening noemen wij ook wel een handzender, aangezien u een signaal uitzendt door met uw hand een knopje van de afstandsbediening in te drukken. Andere soorten zenders zijn wandzenders (aan de muur gemonteerd) of bijvoorbeeld autozenders.

De Why Evo, onze universele handzender, is een afstandsbediening die de code van uw huidige handzender voor poort of garagedeur kan kopiëren en vanaf dat moment functioneert zoals de originele zender.

Er zijn meerdere kopieerzenders in de omloop die pretenderen uw zender moeiteloos te kunnen vervangen. Deze zenders kunnen vaak alleen zenders vervangen die een vaste code uitzenden. De nieuwere afstandsbedieningen voor poorten en garagedeuren beschikken echter vaak over een rolling code. Dit betekent dat de toegangscode die u door de lucht naar de ontvanger zendt iedere keer verandert wanneer u op het knopje van de zender drukt. Deze code is vastgelegd in een bepaald algoritme. Het unieke van de Why Evo is dat hij ontzettend veel van deze algoritmes kan inleren en dus wél moeiteloos uw huidige zender kan vervangen.

Hoe vind ik dan de geschikte handzender?

In het menu ziet u allerlei merken. Wanneer u op het merk van uw originele zender klikt ziet u een aantal handzenders verschijnen. Ziet u uw eigen zender hiertussen staan? Dan kan de Why Evo zonder enkele moeite het signaal van uw zender kopiëren! Staat het merk van uw huidige zender niet in het menu, of staat het typetje niet in het menu? Geen nood. Vaak is het signaal alsnog te kopiëren. Wanneer u ons een mailtje stuurt met daarin het type van uw huidige handzender (en het liefste met een foto) zoeken we voor u uit of uw zender te vervangen is door de Why Evo handzender.

GRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen